2014. február 26., szerda

Több mint egy mese...Papp János - A vándor-színész mesél

Nagyszerű hangulatú előadóesteket láthatnak azok az emberek, akik felkeresik kéthetente a Centrál Színház kistermét (vagy a KMO Művelődési Házat), ahol Papp János, a Vándor-színész - ahogy Ő nevezi magát - elrepít minket a világ különböző tájaira. Több ez, mint egy utazás, egy mese...Tele van érzelmekkel, humorral, irodalommal és élettel. Persze, sok esetben szavakkal le sem lehet írni, mi történik a színpadon. Aki ott van ezeken az esteken, azt akaratlanul is magával ragadja az értékekkel átitatott pillanatok.

Pongrácz Andrea szerint: "Ez úgy van, hogy meghív egy barátod a Janó egyik előadására. "Elmegyek.. -mondod magadban- hisz "épp nincs más dolgom". Még vége sincs az előadásnak, amikor már a barátod fülébe súgod: "kérek jegyet a következőre is!" Aztán hazamész, rákeresel a következő útinapló-estek időpontjaira, és beírod őket a naptáradba. Lemondod a másik programot, és nem tervezel semmit aznapra! Ott akarsz lenni minden egyes utazáson, mert ez valójában sokkal több, mint utazás... hogy miért mondom ezt? Gyere el és meglátod! "

Nézzétek meg a legutóbbi előadáson készült videót:



p.s.: nem csak jól érezhetjük magunkat az előadáson, hanem még segíthetünk is a rászoruló gyerekeknek. Következő előadás: 2014.03.01. szombat 19 óra, Centrál Színház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése